skip to Main Content
Ring oss: 040 19 20 20
Trappa Inomhus Med Städmateriel

Trappstädning

Clockrent utför alltid sin noggranna trappstädning med den så kallade svepmetoden vilket innebär att efter att man sopat av trappan används en nytvättad förpreparerad garnmopp på varje trappavsats för att säkerställa renheten på mopparna. Gamla smutsiga moppar återförs till oss och tvättas varje gång för att ersättas med nya vid varje städtillfälle. Detta garanterar att trapporna alltid blir tvättade med rena moppar. I våra trappstädningar går vi över trappräcken, lister och dylikt 1 gång per månad.

När det gäller trappstädning så kräver underlaget sitt eget golvmedel. Trapphus med kalkstensunderlag behöver mer återfettande medel, typ stentvål, än vad t.ex ett terassgolv behöver. Är golvet väldigt slitet så kan man slipa det med så kallade Twisterrondeller för att få upp en finare yta. Detta gäller speciellt mjukare stenmaterial som marmor.

Vår kundgrupp beträffande trappstädning: Här vänder vi oss till både bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter samt även till kommersiella fastigheter. Kontakta oss för information om pris och prislistor.

Tillbaka >>

Back To Top