skip to Main Content
Ring oss: 040 19 20 20

ClockRent - Din kompletta städfirma i Malmö - Lund regionen

Nöjda kunder genom erfarenhet och engagemang

ClockRent startades som en ren städfirma 2003 av Cina Blixt. 2008 utvecklades företaget till ett Fullservicebolag då även ClockRent utökade kompetensen med att erbjuda Fastighets och Trädgårdstjänster. Idag drivs företaget av Cina Blixt och Dan Wejnor som tillsammans ombildade ClockRent till ett Aktiebolag 2009. Vårt juridiska namn blev därmed – C R i Malmö AB – Vi sätter alltid kunden i fokus och med genuint engagemang och känsla för kvalitet är vi lyhörda för våra kunders önskemål, vilket gör att vi kan leverera tjänster som vi är stolta över. ClockRent har i dagsläget mer än 15 anställda vilket ger oss en bra kapacitet till flexibilitet och serviceanda.

Kvalitet

– Det handlar inte om att det blir gjort, det handlar om att det blir bra gjort
Hela beskrivningen av ClockRent’s tjänster ryms egentligen inom begreppet kvalitet och bygger till stor del på innarbetade rutiner, checklistor, kvalitetsuppföljning etc. som snart 10 års erfarenhet har gett oss.

Vi på ClockRent ger våra kunder det lilla extra och personalens känsla, engagemang och lyhördhet är en mycket viktig anledning till att våra kunder anlitar oss år efter år. Det är också något som förmedlar att vi gör skäl för vårt namn

Flexibilitet

– Kundanpassade tjänstepaket eftersom ingen kund är den andra lik.
Vi ser varje kund som unik med sina egna behov av att få en skräddarsydd lösning för just den verksamhet man som kund befinner sig i. Det gäller så klart tjänstespecifikation och utförande, men ofta är individuella aspekter också otroligt viktiga för våra kunder.

Kundfokus

Kvalitetstänk och flexibilitet är grunden för det kundfokus som gör oss till det där lilla extra.

Miljöfokus

Efterfrågan av miljövänliga städprodukter ökar hela tiden hos våra kunder och att kunna erbjuda ett miljövänligt alternativ ser vi i dag som en av våra viktigare uppgifter. ClockRent använder sig inte av engångsartiklar och vi miljösorterar allt avfall oavsett verksamhetsområde.

Trygghet för alla

Vi är medlemmar i arbetsgivarorganisationen Almega och har gällande kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund. Givetvis är vi godkända för F-skatt och om olyckan skulle vara framme så är vi ansvarsförsäkrade.

Skattereduktiom för hushållsarbete

Från och med den 1 juli 2009 har man rätt till skattereduktion för hushållsarbete genom faktura modellen. Detta innebär att privatpersoner bara behöver betala halva arbetskostnaden inklusive moms för t.ex. städtjänster i hemmet.

Back To Top