skip to Main Content
Ring oss: 040 19 20 20
Kontorsstädning

Kontorsstädning

ClockRent servar idag ett 50 tal företag med kontorsstädning i främst Malmö-Lund regionen till ett konkurrenskraftigt pris per timme.

Våra kontorsstädningar baseras på individuella arbetsbeskrivningar. En kontorsstädning med tre kontorsplatser skiljer sig avsevärt från ett kontor med 50 arbetsplatser.

Vår inställning är att det finns varken för små eller för stora kunder inom vårt koncept. ClockRent anpassar kontorsstädningen utifrån ert specifika behov.

För även om de flesta kontorsstädningar har liknande moment, med städning av golv, tömning av papperskorgar, avtorkning av inventarier och dyl. så är ändå kontorsstädning en högst individuell anpassning till golvmaterial, mattor antal fönster och liknande. Frekvensen vid kontorsstädning ökar också vanligtvis med antal anställda .

Det finns kontor vi städar varje dag men vi har också kontorsstädningar som utföres varje eller varannan vecka. Det är givetvis ni som kund som styr detta behov. Med våra kontorsstädningar kan ni vara säkra på att det enbart används miljövänliga städmedel – typ: EU-blomman, Svanen, Bra miljöval eller liknande.

 

Tillbaka >>

Back To Top