skip to Main Content
Ring oss: 040 19 20 20
Kontorsstädning

Kontorsstädning

Clockrent startade sin resa år 2003 som ett enmansföretag och har idag över 15 anställda och är framförallt verksamma i Malmö / Lund-regionen med omnejd. Företaget är idag ett familjeföretag som erbjuder ett brett utbud av tjänster, bl.a. kontorsstädning. Vi älskar att städa och för oss är det viktigt att hålla en hög kvalitét och leva upp till en bra standard. Vi har därför utformat checklistor och städmanualer för kontorsstädning vilka är kopplade till respektive städmoment som utförs för att garantera ett väl utfört arbete varje gång. Varje uppdrag baseras på individuella arbetsbeskrivningar. Detta eftersom att ingen kontor är exakt lika som ett annat, varje kontorsstädning utformar vi tillsammans med er och tar fram vilken typ av städning som ska utföras. Några av de tjänster som kan ingå är:

  • Städning av golv
  • Tömning av papperskorgar
  • Rengöring av mattor
  • Avtorkning av skiljeglas och liknande
  • Dammtorkning av inventarier
  • Fönsterputsning

Hur ofta ett kontor har behov av städning beror oftast på kontorets storlek och hur många anställda ni har.. För oss finns det inte för små eller stora kunder, vårt koncept rymmer alla storlekar av kontor. Clockrent har lång erfarenhet av att hjälpa kunder av alla storlekar och är lyhörda inför varje uppdrag. Vi har kontor som städas varje dag och de som städas varannan vecka. Det är ni som avgör hur ofta ni önskar att få städningen utförd, men vi kan självklart komma med tips och råd baserade på den erfarenhet som vi har. Ett rent kontor skapar trivsel och ger ett bra intryck till både kunder och anställda. Vi städar kontoren och de gemensamma ytor som hör till kontoret som exempelvis kök, fikarum och toaletter m.m.

Ni är varmt välkommna att kontakta oss för ett första samtal / mail om den kontorsstädning som ni är i behov av. Efter kontakt kan vi lägga fram förslag och lämna offert på kontorsstädning som är anpassad utifrån era önskemål. Vad som ingår i kontorsstädning och priset är därför omöjligt att säga från början eftersom vi bygger tjänsten runt just ert kontor. Välj om ni önskar få kontoret städat på dagen eller kvällen, hur omfattande det ska vara och vad som ska ingå. Tillsammans bygger vi upp en skräddarsydd tjänst som på vägen kan komma att utökas eller minskas ner allt eftersom företagets behov förändras.

Det är möjligt att ha en löpande kontorsstädning där fasta moment utförs vid varje tillfälle och välja att exempelvis samtliga inventarier dammtorkas med längre mellanrum. Vi hjälper gärna till att hjälpa till och hitta en bra frekvens på hur ofta kontorsstädning bör utföras. Tack vare många års erfarenhet och nöjda kunder som fortsätter att anlita oss år efter år vågar vi säga att vi är bra på det vi gör. På ClockRent arbetar ett härligt gäng som älskar att städa och alltid levererar på topp. Vi arbetar utifrån kompetens, engagemang och långsiktigt tänkande vilket är en av anledningarna till att företaget har kunnat växa och utvecklas under dessa år.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något då det kommer till miljön. Vi tar vårt ansvar för miljön och använder därför miljövänliga städmedel som har märkning av sorten EU-blomman, Svanen, Bra miljöval och liknande. Allt eftersom miljöfrågor uppmärksammas har vi märkt en större medvetenhet hos våra kunder som ställer frågor om vilka typer av produkter vi använder. Att kunna berätta mer om vårt ständiga miljöarbete är då en självklarhet. Vi undviker att använda engångsmaterial i verksamheten och vill skapa rena ytor på ett miljömedvetet sätt. Ta kontakt med oss för att få en offert på er kontorsstädning.

 

Tillbaka >>

Back To Top