skip to Main Content
Ring oss: 040 19 20 20
Flyttstädning

Flyttstädning

Våra flyttstädningar följer en manualbaserad checklista för att försäkra både er och oss om att alla moment blir utförda. Denna typ av städning innebär att ni lämnar över hela ansvaret till oss för att få utfört städningen på ett kvalitativt och professionellt sätt. Vi utför runt 350 uppdrag om året i allt från lägenheter på 25 kvadratmeters till stora hus med flera hundra kvadratmeters boyta. I dessa slutstädningar kan ni med våra tilläggstjänster också få utfört bortforsling av överblivna möbler, få avstädat vindsförrådet eller liknande. Vi försöker serva våra kunder så långt det är möjligt.

ClockRent lämnar också städgaranti på utförd flyttstädning, vilket innebär att om ni eller den som flyttar in inte är nöjd med städningen så kommer vi ut och rättar till eventuella missöden utan extra kostnader. Denna typ av städning ger rätt till 50% skattereduktion via RUT-avdraget vilket ger er en halv kostnad på städarbetet.

Rengöring inuti ugn, städ av kyl / frys, köksfläkt, rengöring av kakelfogar, städ under badkar och allt annat som vanligtvis annars inte städas finns specificerat i vår checklista.

Checklistan hämtar ni på denna länk >>>  Checklista

Hushållstjänster till rätt pris – Klicka här för mer information om hur vi drar av 50% av arbetskostnaden enl. skatteverkets regler om hushållstjänster.

Tillbaka >>

Back To Top