ClockRent - med tanke på miljön!
Flyttstädning


Flyttstädning

Våra flyttstädningar följer en manualbaserad checklista för att försäkra både er och oss om att alla moment blir utförda. En flyttstädning innebär att ni lämnar över hela ansvaret till oss som städbolag att få utfört städningen på ett kvalitativt och professionellt sätt. Vi utför runt 350 flyttstädningar om året i allt från lägenheter på 25 kvadratmeters till stora hus med flera hundra kvadratmeters boyta. I våra flyttstädningar kan ni med våra tilläggstjänster också få utfört bortforsling av överblivna möbler, få avstädat vindsförrådet eller liknande. Vi försöker serva våra kunder så långt det är möjligt.

ClockRent lämnar också städgaranti på utförd flyttstädning, vilket innebär att om ni eller den som flyttar in inte är nöjd med städningen så kommer vi ut och rättar till ev. missöden utan extra kostnader. En flyttstädning är godkänd under begreppet hushållstjänster där vi gör RUT-avdraget direkt på er faktura.

Alla våra flyttstädningar följer en manualbaserad checklista. Hämta den gärna här >>

Hushållstjänster – Klicka här för mer information om hur vi drar av 50% av arbetskostnaden enl. skatteverkets regler om hushållstjänster.

Tillbaka >>